Τυλιχτά σουβλάκια κοτόπουλου με τζατζίκι λαχανικών
ΥΛΙΚΑ
ΠΙΤΕΣ TORTILLAS ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΗΣ ΜΕ ΛΙΝΑΡΟΣΠΟΡΟ ALFA
6 ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ
ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΙΝΑΔΑ
ΧΥΜΟ ΑΠΟ 1 ΛΕΜΟΝΙ ,4 κ.σ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ
1 κ.σ. ΡΙΓΑΝΗ
ΠΙΠΕΡΙ, ΠΑΠΡΙΚΑ, ΑΛΑΤΙ
ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΑΤΖΙΚΙ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
2 ΚΕΣΕΔΑΚΙΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΣΤΡΑΓΓΙΣΤΟ
1 ΑΓΓΟΥΡΙ
1 ΚΑΡΟΤΟ ΤΡΙΜΜΕΝΟ
1 ΚΟΛΟΚΥΘΙ
1 ΑΒΟΚΑΝΤΟ
1 ΝΤΟΜΑΤΑ
2 – 4 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ
2 -3 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΞΙΔΙ KALAMATA PAPADIMITRIOU
¼ φλ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΑΛΑΤΙ ,ΑΝΗΘΟ , ΔΥΟΣΜΟ
EKTEΛΕΣΗ
ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΓΚΡΙΛΙΕΡΑ
ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ
ΣΕ ΕΝΑ ΠΥΡΙΜΑΧΟ ΣΚΕΥΟΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ
ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ , ΤΟ ΝΕΡΟ ,ΤΗ ΡΙΓΑΝΗ
ΒΟΥΤΑΜΕ ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΣΤΗ ΜΑΡΙΝΑΔΑ
ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΑΤΖΙΚΙ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΤΡΙΒΟΥΜΕ ΤΟ ΑΓΓΟΥΡΙ ,ΤΟ ΚΟΛΟΚΥΘΙ ΤΑ ΑΛΑΤΙΖΟΥΜΕ
ΣΤΙΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΠΟΛ
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ
ΤΟ ΚΑΡΟΤΟ
ΤΟ ΑΒΟΚΑΝΤΟ
ΤΟ ΑΛΑΤΙ
ΤΟ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟ ΞΙΔΙ KALAMATA PAPADIMITRIOU
ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ , ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ , ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ,ΤΑ ΜΥΡΩΔΙΚΑ
ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΟΡΤΙΓΙΕΣ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΗΣ ΜΕ ΛΙΝΑΡΟΣΠΟΡΟ ALFA
ΨΗΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΓΚΡΙΛΙΕΡΑ
ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΙΤΕΣ