Μπουκίτσες με παγωμένο γιαούρτι, ροδάκινο και σοκολάτα
Συστατικά
½ φλιτζάνι γιαούρτι ( 2% λιπαρά )
¼ φλιτζάνι ξύσμα μαύρης σοκολάτας
¼ φλιτζάνι ροδάκινο κομμένο σε κυβάκια
¼ φλιτζάνι γκρανόλα χωρίς γλουτένη
Εκτέλεση
Χρησιμοποιήστε μια παγοθήκη και βάλτε ένα κουταλάκι του γλυκού γκρανόλα στο κάτω μέρος. Βεβαιωθείτε ότι έχει απλωθεί σωστά.
Λιώστε στο φούρνο μικροκυμάτων το ξύσμα της σοκολάτας κα ρίξτε μισό κουταλάκι του γλυκού πάνω από την γκρανόλα
Στη συνέχεια, σε ένα μπολ, ανακατέψτε το γιαούρτι και το ροδάκινο. Προσθέστε σχεδόν όλη την υπόλοιπη σοκολάτα και κρατήστε λίγη ποσότητα για να περιχύσετε από πάνω στο τέλος.
Ανακατέψτε δυο φορές ακόμα το γιαούρτι με τη σοκολάτα (δεν είναι απαραίτητο η σοκολάτα να αφομοιωθεί).
Ρίξτε το μίγμα πάνω από τη γκρανόλα και τη σοκολάτα.
Περιχύστε από πάνω τη λιωμένη σοκολάτα που κρατήσατε για το τέλος
Αφήστε την παγοθήκη στην κατάψυξη για περίπου 4 ώρες. Αφαιρείτε τις γλυκές μπουκίτσες από την παγοθήκη και απολαύστε!
Infor
- Client:Bearsthemes
- Date:May 14, 2017
- Tags:photography, agency, creative
- Project Type:Multipurpose Template