Γάλα αμυγδάλου με γλυκοπατάτα και μπαχαρικά
Η γλυκοπατάτα, βασικό συστατικό της συνταγής, αποτελεί μια εξαιρετική τροφή για την άμυνα του οργανισμού, τη προστασία του δέρματος και την τόνωση, καθώς είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά όπως: βιταμίνη Α, βιταμίνη C, κάλιο, σίδηρο, μαγνήσιο, ασβέστιο, φυτικές ίνες και β-καροτίνη.
Υλικά
- 1 φλιτζάνι γάλα αμυγδάλου.
- 1 γλυκοπατάτα το χυμό της.
- 1 ginger.
- 1/2 κουταλάκι του γλυκού κανέλα.
- 1/4 του κουταλιού του γλυκού βανίλια σε σκόνη.
- 1/2 κουταλάκι του γλυκού μάκα σε σκόνη.
Εκτέλεση
Βάλτε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και ανακατέψτε καλά.
Tip:Xρησιμοποιήστε ginger στις συνταγές και τα ροφήματα σας.Θα σας προσφέρει ενέργεια, αποτοξινωτικές ιδιότητες, καλή κυκλοφορία του αίματος, βελτίωση της πέψης.