Παιδική διατροφή

Αρχική - Παιδική διατροφή

Ζω, κινούμαι, τρέφομαι σωστά!

Το πρότυπο διαδραστικό πρόγραμμα Eυρωστία kids έχει δημιουργηθεί με στόχο τη βελτίωση της σωματικής και πνευματικής ανάπτυξης των παιδιών και την υιοθέτηση συμπεριφορών υγείας.
Mε πολυετή εμπειρία στην πρόληψη και την αντιμετώπιση της παιδικής παχυσαρκίας, η Δρ Άννα Παπαγεωργίου και η επιστημονική της ομάδα έχουν δημιουργήσει ένα πρόγραμμα με βασικό άξονα την εκπαίδευση των παιδιών σε θέματα σωστής διατροφής, άσκησης και σύνδεσης με το περιβάλλον.
Με μέσο τη διασκέδαση και το παιχνίδι , τα παιδιά δημιουργούν, εκφράζονται, δραστηριοποιούνται και μαθαίνουν με βιωματικό τρόπο να υιοθετούν ένα υγιεινό πλάνο διατροφής και άσκησης στην καθημερινότητα  τους.
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής ηλικίας και εφήβους και περιλαμβάνει παράλληλες δράσεις για τους γονείς που αφορούν την εκπαίδεση τους σε θέματα διατροφής και άσκησης.

 

Tα εργαστήρια μας

 
Τα παιδιά μαθαίνουν την Υγεία μέσα από την Τέχνη: Βιωματικό εργαστήρι για τη διατροφική εκπαίδευση των παιδιών μέσα από το έκφραση και τη δημιουργία
Ζω, κινούμαι, τρέφομαι σωστά: Βιωματικό εργαστήριο για τη διατροφή και την άσκηση, την υγεία και τη σωστή ανάπτυξη των παιδιών