Βιωματικό σεμινάριο ωμοφαγίας

Αρχική - Γυναίκα - Βιωματικό σεμινάριο ωμοφαγίας

Βιωματικό σεμινάριο ωμοφαγίας

Τρώμε σε αρμονία με τη φύση μας το σώμα μας το πνέυμα μας. Ωμοφαγία, όπως δηλώνει και το όνομα της, είναι η κατανάλωση των τροφίμων όπως ακριβώς μας τα έδωσε η φύση, ωμά! Παρόλο που αναφορές για την ωμοφαγία υπάρχουν ήδη από την αρχαιότητα, η ανάγκη των σύγχρονων ανθρώπων για υγιεινή διατροφή και προάσπιση της υγείας που σήμερα απειλείται από πολλές συμπεριφορές μας, την έχει φέρει και πάλι δυναμικά στο προσκήνιο.

Τα οφέλη της ωμοφαγίας για την υγεία, στηρίζονται στη γνώση ότι οι τροφές όταν μαγειρεύονται χάνουν ένα μεγάλο ποσοστό των ενζύμων που περιέχουν, με αποτέλεσμα να μη προσφέρουν στον ανθρώπινο οργανισμό τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται για να διατηρηθεί υγιής. Παρόλο που μπορεί να φαίνεται μια διατροφική επιλογή με πολλούς περιορισμούς, με τη κατάλληλη ενημέρωση μπορεί να είναι μια γευστικότατη και θρεπτική φιλοσοφία ζωής!

Αυτό ακριβώς, κατάλληλη ενημέρωση και βιωματική εφαρμογή, θα λάβει χώρα τη Παρασκευή 3 Οκτωβρίου στο κέντρο μας. Η καλεσμένη μας  Δάφνη
Τσάτσου, μέλος της κολλεκτίβας Troo Food Liberation (www.troofoodliberation.com),  θα μοιραστεί μαζί μας τις γνώσεις της και τις υπέροχες συνταγές της, τις οποίες έχει παρουσιάσει τα τελευταία χρόνια σε σεμινάρια σε πολλές γωνιές του κόσμου.

Σας περιμένουμε όλους σε ένα βιωματικό σεμινάριο στο οποίο θα μαγειρέψουμε, θα ενημερωθούμε και φυσικά θα δοκιμάσουμε τα τρόφιμα όπως πραγματικά είναι!

Παρασκευή 3 Οκτωβρίου

18.00-20.00

Κέντρο Προαγωγής Υγείας «Ευρωστία»

Share